El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Descobert un edifici de gran dimensió tocant l'Ermita de la Sang de Castalla

Amb vídeo: visitem les obres de recuperació de la muralla de Castalla, que han deixat al descobert un edifici de grans dimensions

Les obres de recuperació de la muralla han deixat al descobert la base de dos grans columnes i les restes del que seria un gran edifici. Per saber més, visitem les obres al Castell de Castalla.

La recuperació de la muralla i la rehabilitació de l'Ermita de la Sang comptem amb un pressupost de 140.000 euros d'inversió. Al llarg del 2020 s'han fet els primers treballs de neteja des del camí fins a la muralla, i la sorpresa ha sigut descobrir en aquest espai les restes d'un gran edifici just tocant amb l'ermita. Ara investiguen sobre el seu ús o propietaris, amb diverses teories, com ens explica en el vídeo el tècnic de cultura Juan Antonio Mira.

També parlem en la regidora de patrimoni i turisme, Maite Gimeno, qui explica que no sols és un projecte per a recuperar el patrimoni i oferir un atractiu més a Castalla, sinó que suposarà un impuls per al sector servicis del municipi, comerços, restauració o hostaleria.