El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Descobreix els fòssils de l'entorn urbà del Centre d'Alcoi

Cartell
L'esdeveniment tindrà lloc el 27 de maig i es farà càrrec l'Associació Paleontològica Alcoiana ISURUS

El dia 27 de maig tindrà lloc una ruta organitzada per l'Associació Paleontològica Alcoiana ISURUS per descobrir els fòssils de l'entorn urbà del Centre d'Alcoi

L'Associació Paleontològica Alcoiana ISURUS i Guanyar Alcoi organitzen la ruta "Xafant el passat", per descobrir els fòssils de l'entorn urbà del Centre d'Alcoi

Aquest esdeveniment tindrà lloc el diumenge dia 27 de maig i tots els interessats podran conéixer tots els fòssils que passen desapercebuts en el dia a dia.

Les explicacions aniran a càrrec dels membres de l'associació que mostraran les localitzacions d'aquests fòssils en l'entorn urbà.

La regidora Vicky Llàcer comenta que "El Patrimoni d'Alcoi és immens i la col·laboració amb les entitats per poder donar a conéixer el seu treball és imprescindible" i afegeix que "gràcies a la col·laboració de l'Associació Paleontològica Alcoiana ISURUS, des de Guanyar Alcoi podem organitzar aquesta Ruta Urbana Guiada 'Xafant el passat' en la qual podrem gaudir d'un passeig pel centre d'Alcoi mentre descobrim fòssils en voreres o escalons sobre els quals podem haver caminat moltes vegades."

Si s'interessa aquesta ruta, cal comunicar-ho, envia'n un correu a info@guanyaralcoi.com o un Whatsapp al telèfon 668 82 68 32 indicant les persones que assistiran. També es pot dir en l'esdeveniment de Facebook creat per a la ruta.

El punt de partida serà l'entrada de la Glorieta de la plaça Ramón y Cajal a les 11.00 h i tindrà una duració aproximada d'una hora.