El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Descomptes del 50 per cent als comerços alcoians

El termini per a demanar l'ajuda és el 7 d'agost. Després els comerços tenen fins al 23 d'agost per a lliurar a comerç els tiquets de compra i justificar els descomptes. 
 

Les tendes d'Alcoi que sol·liciten la subvenció rebran fins a 1.000 euros per a cobrir descomptes del 50 per cent en els seus productes. Així que toca anar de compres i aprofitar les ofertes. Si ets comerciant i encara no has sol·licitat l'ajuda, t'expliquem com.

Nova campanya d'ajudes per al sector comercial d'Alcoi. La subvenció prové de la conselleria de comerç, i la distribueix la regidoria de comerç d'Alcoi. Cada tenda pot optar a una ajuda de 1.000 euros per a cobrir els descomptes que faça als clients, i que estan marcats en el 50 per cent i fins a un màxim de 50 euros, és a dir, per un article que valga 100 euros, el client pagarà la meitat. 

Hi ha previstos 100.000 euros en aquesta ajuda, així que es poden adherir un centenar de comerços alcoians, tot i que es pot ampliar si hi ha més sol·licituds. De moment participen més de 40 tendes d'Alcoi, on ja es pot comprar amb el descompte del 50 per cent. Si ets comerciant i estàs interessat, les bases i tota la informació està penjada al Portal del Comerciant. També es pot contactar directament amb l'Oficina de Comerç, en el telèfon 965537113 o per correu electrònic. Hi ha de termini per a sol·licitar l'ajuda fins al 7 d'agost. Després cal lliurar els tiquets on es marca el descompte a l'oficina de comerç, abans del 23 d'agost. 

Si vols aprofitar aquests descomptes, al Portal del Comerciant informaran puntualment dels comerços adherits a la campanya.