El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Desdejuni informatiu a la Cambra de Comerç d'Alcoi

En aquesta activitat anomenada "La Ferramenta per a gestionar la relació amb els clients" es donarà una xicoteta informació sobre com tractar als clients.

La Cambra de Comerç d'Alcoi ha organitzat una nova jornada de formació, aquesta vegada en forma de desdejuni, que han titulat com "La Ferramenta per a gestionar la relació amb els clients". Aquesta micro-sessió serà gratuïta i es realitzarà a la seu de la Cambra de Comerç, al carrer Sant Francesc.

Pablo de Gracia, president d'aquesta institució obrarà la jornada, seguit de Jorge Anduix, representant de l'empresa Inprofit. Per a finalitzar es realitzarà un networking amb els assistents.

Aquesta micro-sessió està destinada a tota classe d'empreses que vulguen millorar la relació i el vincul amb els seus clients. És per això que es parlarà de temes com el Customer Relationship Management, que és una ferramenta informàtica o aplicació que s'utilitza per a millorar la gestió de les relacions amb els clients. També es posaran exemples pràctics.

Per tal d'assistir al curs, hauràs de fer la inscripció ací.