El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Desenvolupament de videojocs i robòtica, les noves propostes d'Agoralab

Gomicia visitant Agoralab / Ajuntament d'Alcoi
Els cursos de robòtica van destinats a alumnes de 5é i 6é de primària, mentre que el desenvolupament de videojocs està pensat per a alumnes d'ESO, Batxiller i FP

Agoralab enceta el tercer curs amb cursos molt innovadors i adaptats als nous temps. El laboratori, que està dirigit sobretot als més menuts, té com a principal novetat el curs de Desenvolupament de Videojocs. La robòtica també estarà present

Agoralab és el laboratori de l'Àgora d'Alcoi pensat, majoritàriament, per als més menuts. Per al tercer curs, proposa un curs d'iniciació a la robòtica, el CREA I, CREA II, i la novetat del curs de Desenvolupament de Videojocs, ampliant així l'oferta amb noves propostes atractives i amb projecció de futur per a l'alumnat. El regidor d'empresa i innovació, Manolo Gomicia, destaca que "Agoralab és una de les parts que més interessa a les delegacions que vénen a conéixer el projecte de l'Àgora per aplicar-ho als seus municipis, cosa que ens enorgulleix".

La principal novetat d'aquest any és el Desenvolupament de Videojocs, pensat per alumnat de 1r fins a 4t d'ESO. Serà els dimarts de 17.30 h a 19.00 h. CREA II, per a l'alumnat d'ESO, Batxiller, FP, es durà endavant els dimecres de 16.30 h a 18.00 h i finalment CREA I: alumnat d'ESO, Batxiller, FP. Dijous de 16.30 h a 18.00 h. El curs d'Iniciació a la Robòtica està dirigit als per als més menuts, principalment alumnat de 5é i 6é de primària, tindrà lloc els dilluns de 17.30 h fins a les 19.00 h.

Manolo Gomicia, explica la nova oferta: "Àgoralab és un espai amb l'essència del que ha de ser l'Àgora, un lloc per aprendre les tècniques més innovadores, compartir i posar en pràctica idees però, sobretot, per portar a la pràctica els coneixements i crear projectes reals".