El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Desgranem l'oferta formativa del Campus d'Alcoi de la UPV amb el seu subdirector, Manolo Llorca

Els alumnes que es presenten a la PAU en la convocatòria de juny, coneixeran els seus resultats el dia 14 de juny, i, a partir del dia 17 de juny fins al 5 de juliol podran realitzar la seua preinscripció mitjançant la pàgina de la Generalitat. 

El Campus d'Alcoi de la UPV ja prepara la campanya de matriculacions de cara al curs acadèmic 2019-20. És per això que des d'ARAMULTIMÈDIA hem volgut entrevistar al subdirector del Campus, Manolo Llorca, perquè ens desgrane l'oferta formativa que s'ofereix per al pròxim curs.

En total són 6 graus i 2 dobles graus, enfocats principalment en la indústria i les enginyeries, i l'administració d'empreses. Per al primer curs es disposen d'un total de 470 places, que dividides per cada grau són: 65 places per al Grau en Engenyeria Informàtica, 50 del Grau en Engenyeria Elèctrica, 50 places en el Grau d'Engenyeria Química, el Grau en Engenyeria en Diseny Industrial i Desenvolupament de Productes oferta 90 places, el Grau en Engenyeria Mecànica té 110 places i 75 són les places en el Grau en Administració i Direcció d'Empreses. Els dobles graus que hi ha al Campus d'Alcoi de la UPV són: Engenyeria Informàtica i ADE amb 15 places i Turisme i ADE, amb altres 15 places més. En aquest últim la formació es divideix entre el Campus d'Alcoi i el de Gandia. 

Recordem que durant els dies 4,5 i 6 de juny, uns 430 alumnes que han finalitzat els estudis de batxiller d'Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres de Mariola, es reuniran al Campus d'Alcoi de la UPV per tal de realitzar les proves d'accés a la universitat, la PAU.