El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Desgranem l'oferta formativa del Campus d'Alcoi de la UPV amb el seu subdirector, Manolo Llorca

Els alumnes que es presenten a la PAU en la convocatòria de juny, coneixeran els seus resultats el dia 14 de juny, i, a partir del dia 17 de juny fins al 5 de juliol podran realitzar la seua preinscripció mitjançant la pàgina de la Generalitat. 

El Campus d'Alcoi de la UPV ja prepara la campanya de matriculacions de cara al curs acadèmic 2019-20. És per això que des d'ARAMULTIMÈDIA hem volgut entrevistar al subdirector del Campus, Manolo Llorca, perquè ens desgrane l'oferta formativa que s'ofereix per al pròxim curs.

En total són 6 graus i 2 dobles graus, enfocats principalment en la indústria i les enginyeries, i l'administració d'empreses. Per al primer curs es disposen d'un total de 470 places, que dividides per cada grau són: 65 places per al Grau en Engenyeria Informàtica, 50 del Grau en Engenyeria Elèctrica, 50 places en el Grau d'Engenyeria Química, el Grau en Engenyeria en Diseny Industrial i Desenvolupament de Productes oferta 90 places, el Grau en Engenyeria Mecànica té 110 places i 75 són les places en el Grau en Administració i Direcció d'Empreses. Els dobles graus que hi ha al Campus d'Alcoi de la UPV són: Engenyeria Informàtica i ADE amb 15 places i Turisme i ADE, amb altres 15 places més. En aquest últim la formació es divideix entre el Campus d'Alcoi i el de Gandia. 

Recordem que durant els dies 4,5 i 6 de juny, uns 430 alumnes que han finalitzat els estudis de batxiller d'Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres de Mariola, es reuniran al Campus d'Alcoi de la UPV per tal de realitzar les proves d'accés a la universitat, la PAU.