El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Desinfecció de carrers a Muro

L'Ajuntament manté la desinfecció dels carrers i la neteja dels contenidors, però fa una crida a la població perquè no deixe les bosses de brossa fora i arreplegue els excrements dels gossos. 

Els Serveis Municipals de Muro continuen amb la desinfecció dels carrers, sobretot a les zones exteriors on es pot concentrar gent: accessos a supermercats i botigues de comestibles, el Mercat Municipal, el Centre de Salut, la casa de la Beneficència i els edificis públics, així com tots els comerços d'activitats essencials.

Des del consistori asseguren que aquestes tasques de neteja es fan des del 23 de març, i es complementen amb la desinfecció d'altres zones menys transitades com pacs i jardins o zones de les pedanies.

També l'empresa d'arreplegada de brossa fa una "neteja exhaustiva dels contenidors de les diverses fraccions existents", però es recorda a la població que cal deixar la brossa dins dels contenidors "i no fora com està succeint en massa ocasions". També es fa una crida als propietaris d'animals "que es comporten d'una manera cívica i recullen les deposicions de les seues mascotes".

"Animem a tots els ciutadans al fet que, a més de guanyar la batalla del virus, guanyem també la batalla de la responsabilitat, del civisme i de la maduresa", expliquen des del consistori.