El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Desmantellat el "supermercat de la droga" d'Alcoi

Imatge de la detenció / P.N.

S'han intervingut prop de trenta grams de cocaïna, tres-cents de substància de tall per a adulterar la droga, més de 6.000 euros en efectiu i diferents objectes i documents d'interés per a la investigació

La Policia Nacional ha detingut a una parella a Alcoi per tràfic de drogues. Els agents  han desmantellat un important punt de droga on consumien vora 100 persones, segons la Policia Nacional. En el comunicat de premsa enviat per part de la Policia defineixen aquesta vivenda com "un autèntic supermercat de droga en la ciutat". Els dos detinguts, una parella de nacionalitat espanyola i colombiana, han ingressat en presó.

La investigació va ser iniciada per la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional d'Alcoi, en tindre coneixement pels agents de l'existència d'una parella que s'estaria dedicant a distribuir "al menudeo" cocaïna. Durant la investigació, han comprovat que malgrat que passaven temps residint en una altra localitat, havien llogat una vivenda en un barri d'Alcoi on havien establit un actiu punt  de venda de cocaïna a la ciutat.

Els investigadors van detectar prop d'un centenar de consumidors que utilitzaven l'habitatge vigilat com a lloc de proveïment de les seues dosis diàries de cocaïna. La parella, de 54 i 48 anys, va ser detinguda el divendres quan es va practicar per la Policia Nacional una entrada i registre en el domicili amb autorització judicial, en la qual a més dels agents de les diferents Brigades de la Policia d'Alcoi van participar agents de la Unitat de Guies Canins de la Comissaria Provincial d'Alacant.


Segons la Policia Nacional, han intervingut prop de trenta grams de cocaïna, tres-cents de substància de tall per a adulterar la droga, més de 6.000 euros en efectiu i diferents objectes i documents d'interés per a la investigació.

La investigació ha sigut instruïda pel Jutjat d'Instrucció 1 d'Alcoi, davant el qual van passar a disposició els detinguts decretant-se el seu immediat ingrés a la presó provisional.