El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

El Reial Madrid no està disposat a patir un "Alcoyanazo" i arribarà a Alcoi a l'hora de dinar de dimecres amb els seus efectius més destacats. No estarà Ramos, però sí Courtois, Benzemà, Hazard o Isco. Zidane no vol problemes i ha demanat els seus jugadors implicació al 100%.

Més informació

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Desmantellat un servei de prostitució a domicili en les comarques

L'organització estava assentada en un pis de Castalla, des d'on oferien serveis a domicili per tot l'Alcoià i Comtat, part de l'Alacantí i fins i tot a Caudete, en Albacete. Hi ha almenys 25 víctimes, dones explotades; i s'ha detingut 5 homes i 1 dona de diferents nacionalitats. El cap de la banda també venia cocaïna i havia obert un bar a Ibi per a blanquejar els diners. 

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal dedicada a l'explotació sexual de dones, i que estava assentada en les nostres comarques. De moment s'ha detingut 6 persones, pels suposats delictes d'explotació sexual, contra la salut pública, blanqueig de capitals, contra els drets dels treballadors i organització criminal. Els dos principals caps de la banda, un italià i un espanyol, ja han ingressat en presó provisional. 

La investigació es va iniciar en agost del 2019, quan els agents detectaren un pis a Castalla on s'oferien serveis sexuals, i que estava regentat per un italià amb antecedents per fets similars. Captava víctimes amb anuncis publicats en pàgines webs especialitzades en prostitució, i indagava sobre les dones per aconseguir "els factors més vulnerables de totes elles, bé podia ser l'econòmic, la falta d'arrelament o altres qüestions d'índole personal". S'ha comptabilitzat 25 víctimes tant espanyoles, com de diferents països sud-americans, d'Europa de l'Est o Rússia. A més del pis de Castalla, s'oferia servei a domicili amb tres xofers 24 hores al dia, "per assegurar-se el màxim rendiment econòmic", i traslladaven les dones explotades fins a Alacant, Saix, Banyeres de Mariola, Alcoi, Muro, Xixona, Ibi o fins i tot Caudete. En 10 mesos, segons informa la Guàrdia Civil, l'ara detingut va ingressar 20.000 euros prevenients de la prostitució.

A més, l'italià detingut també va iniciar un canal de venda de cocaïna, amb la col·laboració d'un home de 70 anys d'Ibi que s'encarregava de la distribució a la menuda. En l'última fase de la investigació, el cap de la banda també va obrir un bar a Ibi per tal de blanquejar diners i continuar amb la venda de cocaïna. 
S'ha escorcollat el pis de Castalla, el bar d'Ibi i un altre pis a Ibi. S'ha confiscat diferents quantitats de cocaïna i de Viagra, tant femenines com masculines. 2.800 euros en efectiu i informació de 7 comptes bancaris, i més documentació que encara s'investiga. Dels sis detinguts, els dos caps, un italià i un espanyol, ja han ingressat en presó provisional. Els altres 4 detinguts són 1 italià, dos espanyols i una dona romanesa que feia de "madame". La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.