El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Després de l'èxit d'anys passats, arriba la IV edició del concurs FotoFireta de Muro

Aquest concurs coincidirà amb la tradicional celebració de la Fira de Sant Antoni.

Des de l'Associació Fotogràfica Flasheros s'anuncia la IV edició del concurs FotoFireta que tindrà lloc els pròxims dies 18, 19 i 20 de gener a Muro.

L'Associació Fotogràfica Flasheros convoca per quart any consecutiu una nova edició del concurs FotoFireta que tindrà lloc els pròxims dies 18, 19 i 20 de gener a Muro d'Alcoi coincidint amb la tradicional celebració de la Fira de Sant Antoni.

Com tots els anys, qui vulga participar, haurà d'enviar una foto feta durant els dies que transcorre la fira. Ha de ser original, plena de vida i amb un toc personal.

La data màxima per a poder presentar la foto és fins al dia 31 de gener a les 00.00 i un jurat valorarà totes aquelles fotos enviades per triar la guanyadora.

Aquest concurs té com a objectiu fomentar la participació i la interacció de la gent que acudeix a la Fireta i perquè una volta acabe, es tinguen bons records del 2019. A més, després dels èxits arreplegats dels últims tres anys és necessari fer activitats com aquestes.
Anys passats hi havia més categories, però aquest any solament hi haurà una única on el guanyador s'emportarà una cistella de productes gastronòmics elaborats artesanalment al Muro.

Qui vulga participar, ha d'enviar la foto a correu grupflasheros@gmail.com acompanyada de les dades del participant: nom, telèfon i lloc de procedència.

Anima't i participa.