El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detenen a Alcoi a dos joves per danys a cinquanta vehicles durant la nit

Un d'aquests dos joves, al detectar la presència policial, va intentar fugir del lloc a la carrera pels carrers adjacents, sent perseguit pels agents, que van acabar per  agafar-lo i detindre’l, juntament amb l'altre individu.

Els dos joves de 19 i 20 anys van estar actuant durant la nit, trencant retrovisors, obrint maleters i tirant a terra motocicletes i ciclomotors.

Els Agents de la Policia Nacional han detingut en Alcoi als dos joves de 19 i 20 anys acusats de danyar, presumptament, 48 vehicles entre cotxes, motocicletes i ciclomotors durant la nit. Els vehicles estaven estacionats en un carrer principal de la ciutat.

Els fets van ser posats en coneixement de la Policia Nacional. Els veïns del lloc donaven compte que hi havia dos joves que estaven provocant danys intencionats en multitud de vehicles que estaven estacionats en la via pública, aportant característiques molt rellevants sobre tals individus.

Es van desplaçar al lloc les dotacions policials de servei en labors de Seguretat Ciutadana, localitzant pels voltants del lloc referit als dos joves totalment coincidents en característiques físiques i de vestimenta amb les aportades pels testimonis.

Un d'aquests dos joves, al detectar la presència policial, va intentar fugir del lloc a la carrera pels carrers adjacents, sent perseguit pels agents, que van acabar per  agafar-lo i detindre’l, juntament amb l'altre individu.

Una vegada detinguts, els agents van ser novament requerits per diversos vianants del lloc, els qui els informaven dels carrers on havien vist vehicles danyats per la zona, algun d'ells fins i tot amb el maleter obert.

De la mateixa manera, un dels arrestats, després d'admetre els fets, també va donar dades als agents sobre els carrers per on havien anat provocant danys als vehicles, comprovant els agents que hi havia nombrosos vehicles amb els espills retrovisors penjant en la seua majoria, arribant els agents a comptabilitzar i prendre nota de fins a 48 vehicles entre; cotxes amb danys en els espills retrovisors en la seua majoria, i motocicletes i ciclomotors bolcats.

Els agents van constatar també, que els presumptes autors havien obert fins i tot el maleter d'algun dels vehicles afectats i havien regirat tot el seu interior i havien escampat tots els objectes que hi havia dins pel sòl.

Durant el dia de hui, els agents del Grup de Policia Judicial de la Comissaria d'Alcoi de Policia Nacional, tractaran de localitzar i prendre declaració a tots els afectats dels vehicles danyats i realitzar les perquisicions necessàries per al total esclariment dels fets.