El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detenen un home de 29 anys per saltar-se el toc de queda

El detingut volia esperar fins que obriren els bars.
  • Els agents el van trobar fins a quatre ocasions una mateixa nit, deambulant pel carrer fora de l'horari permés, i en totes elles es va negar a marxar-se a casa.
  • També el van sancionar per incomplir la normativa vigent.

Agents de la Policia Nacional han detingut en Ontinyent a un home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte de desobediència greu, després de ser vist fins a quatre ocasions en la via pública fora de l'horari permés pel toc de queda i negar-se reiteradament a complir les indicacions dels policies.

Els fets van ocórrer aquest divendres, entre les deu i les onze de la nit, horari en el qual, segons la normativa vigent, no està permés romandre en la via pública sense un motiu justificat.

Els agents, després de d'intervenir en una discussió familiar entre dos germans en un portal i indicar a un d'ells que, a causa de l'hora que era no podia ser al carrer i havia de tornar al seu domicili, van comprovar que aquest va fer cas omís a les seues indicacions, localitzant-ho fins a altres tres ocasions deambulant per la via pública.

En cadascuna d'aqueixes ocasions els agents van observar a l'home al carrer i els policies li van comunicar que havia d'anar-se'n a casa, ja que estava incomplint el toc de queda i no tenia cap justificació per a això. Aquest els va respondre que volia alcohol i que anava “a esperar al carrer fins que òbriguen els bars i punt”, desobeint reiteradament les indicacions dels agents.

Per aquest motiu, els policies, després de localitzar-lo per tercera vegada al carrer, el van proposar per a sanció per incompliment de la normativa sanitària vigent. Finalment, després de veure-ho una quarta vegada en la via pública, desobeir de nou a les seues indicacions i reafirmar la seua intenció d'esperar fins a les sis del matí perquè òbriguen els bars, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de desobediència greu.