El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut en Alcoi per escometre 8 robatoris en menys de dos setmanes

Dependències de la Policia Nacional en Alcoi / Foto d'arxiu

El detingut ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia d'Alcoi.

La Policia Nacional ha detingut en Alcoi a un home de nacionalitat espanyola i 41 anys com a presumpte autor de vuit robatoris amb els quals havia aconseguit un botí de més de 2.500 euros. Tots els delictes els hauria comés en poc menys de dues setmanes.

Els delictes que se li atribueixen presumptament són cinc robatoris amb força, dos delictes de furt i un delicte de robatori amb violència. L'arrestat -segons informen des de la Policia- es va trobar de front amb una patrulla de la Policia Nacional, davant la presència de la qual va pegar a fugir. Els agents el van perseguir al llarg de diversos carrers de la localitat fins que finalment es va procedir a la detenció.

En comprovar la seua identitat, els agents es van adonar que l'arrestat ja estava sent buscat pels agents de la Policia Judicial d'Alcoi com a presumpte autor de vuit delictes contra el patrimoni.

Tots aquests il·lícits els havia comés en poc menys de dues setmanes i havia aconseguit un botí de més de 2.500 euros. Els investigadors de la Policia Nacional van aconseguir identificar-lo i relacionar-lo amb els robatoris.