El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detinguda en Villena per vendre droga en el seu saló de bellesa

Tot el material confiscat en l'escorcoll
La detinguda, veïna de Villena i de 35 anys, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge

La Guàrdia Civil havia detectat un increment de l'activitat en un saló de bellesa de Villena, però "els clients entraven i eixien tan de pressa que no donava temps ni per a una manicura exprés". En l'escorcoll els agents han localitzat 9 grams de cocaïna amagats en un forat en la paret, i 709 grams de marihuana. La Guàrdia Civil considera així desactivat un "punt de venda bastant actiu en la població".

La Guàrdia Civil ha detingut a Villena a una veïna del poble de 35 anys per un presumpte delicte de tràfic de drogues a la menuda. Les investigacions començaren quan els agents detectaren un increment del consum i tinença de drogues en una zona del municipi on ja s'havia desactivat un punt de venda pocs mesos abans. Els agents consideraren que "algú havia pres el relleu" i se n'adonen que hi ha un Saló De Bellesa on els clients "entren i ixen tan de pressa que ni tan sols els donava temps ni per a una manicura exprés".

Amb aquestes sospites i declaracions de testimonis, aconsegueixen una ordre d'entrada i escorcoll del local, on troben 709 grams de marihuana i 145 euros en metàl·lic. Els agents es retiraven ja quan el gos del Servei Cinològic de la Guàrdia Civil marca un espai sota un dels radiadors, en la paret. Els agents expliquen que "el rodapeu es movia amb prou faenes i es va necessitar un parell de ferramentes per a traure'l. Una vegada separat de la paret, es va vore un tros de ferro pegat que s'unia a un imant col·locat sobre el rajol. Així s'amagava un forat excavat on guardava la cocaïna i un tros de sabó amb el qual es va intentar despistar al gos sense massa èxit". En total, hi havia 9 dosis de cocaïna amb un pes total de 8 grams.

La Guàrdia Civil considera així desarticulat un nou punt de venda de droga a la menuda al municipi. La dona ja ha declarat davant el jutge i ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera de juí.