El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detinguda una parella per suposats maltractaments al seu nadó

Els detinguts continuen a dependències judicials.

Està previst que passen a disposició judicial entre hui i demà. 

El nadó ha sigut traslladat a un hospital de València pe a tractar-li les ferides. La parella detinguda continua a dependències judicials.

Actualització: La detenció, segons s'ha confirmat posteriorment, s'ha produït en Banyeres de Mariola, municipi on residia la família. 

 

Tot es va iniciar aquest dissabte 6 de febrer quan va ingressar en l'Hospital Verge dels Lliris un nadó de pocs mesos d'edat amb fractures costals i diversos colps. L'Hospital va activar el protocol per aquests casos, i va donar avís al jutjat perquè ordenara una investigació. Així, i segons ens confirmen des de la Policia Nacional, s'ha detingut una parella, els pares del nadó.

Però de moment tan sols ha transcendit la detenció, sense molta més informació. Segons expliquen des de la Policia Nacional, la investigació continua oberta per tal d'esclarir les circumstàncies concretes dels fets i per això no concreten més. Ara estem pendents que els detinguts passen a disposició judicial entre hui o demà, i ja serà el jutge qui determine si hi ha indicis de delicte.

Pel que fa al nadó, ha sigut traslladat fins a l'Hospital Clínic de València per a tractar-li les ferides. No sabem el seu estat concret. 

La parella detinguda és jove, ell de 25 anys i ella de 20, i són de nacionalitat peruana.