El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detinguda una persona per tràfic de drogues en un control policial d'Alcoi

Material incautat

El detingut ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número dos d'Alcoi, que ha determinar la llibertat provisional baix fiança.

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alcoi a un home per un delicte contra la salut pública i un delicte de desobediència greu, després d'haver trobat droga en el seu vehicle quan passava per un dels controls de trànsit a l'eixida de la ciutat.

Quan els agents van procedir al registre del vehicle van trobar amagada darrere d'una cadira per a bebés una placa de 100 grams d'haixix. També van trobar dos embolcalls de plàstic contenint 1 gram cadascun de cocaïna, ocults en un moneder a l'interior de la guantera del vehicle.

Després de la detenció, realitzant els agents un registre en el domicili del detingut, es van trobar 45 grams de cocaïna, instruments per a realitzar dosis de la substància per a la venda, així com dues bàscules de precisió, plàstics, filferros, diverses llibretes amb anotacions de les vendes i la quantitat de 1.850 euros en metàl·lic, tot això dins d'una caixa forta a l'habitació principal del domicili.

El detingut ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número dos d'Alcoi en funcions de Guàrdia, que va determinar la llibertat provisional baix fiança.