El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut a Alcoi el presumpte agressor d'una menor


El detingut, un home espanyol de 48 anys, compta amb antecedents per delictes d'índole sexual. Ha quedat a disposició del jutge.

La víctima va poder marcar el número d'emergències i així l'agressor va fugir. La Policia l'ha identificat i detingut en menys de 48 hores.

Els fets han ocorregut aquest 1 de desembre a Alcoi, després de les 15 hores. La menor tornava a sa casa des de l'institut, i en entrar a l'edifici, el presumpte agressor va aprofitar que no s'havia tancat la porta per accedir i atacar a la jove, "immobilitzant-la amb la finalitat d'agredir-la sexualment", expliquen els agents.

Per sort, la jove va reaccionar i va marcar el número d'emergències en el seu mòbil. L'agressor en adonar-se, va fugir, i poc després arribaren els agents per atendre a la menor, a qui traslladaren a l'Hospital per tractar-li de les ferides, de caràcter lleu, que patia.

La víctima ha interposat una denúncia davant els especialistes de la Unitat Familiar i Dona de la Comissaria d'Alcoi. Així, s'ha iniciat la investigació centrada en la ruta de fugida, amb la recopilació d'imatges de les càmeres de seguretat dels comerços propers i la localització de testimonis. I en menys de 48 hores s'ha identificat al presumpte agressor, un home espanyol de 48 anys que compta amb antecedents també per delictes contra la llibertat sexual. El detingut ha quedat en disposició del jutjat de guàrdia.