El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut a Alcoi un home que furtava les bosses de mà a dones majors

Des de la Policia Nacional recorden que tenen el 'Pla Major Seguretat', en el que ofereixen xarrades en Centres de Dia i residències on donen recomanacions per evitar ser víctimes d'aquest tipus de robatoris.
 

Utilitza el tiró per endur-se la bossa de mà, i a una de les víctimes, de 72 anys, li va provocar lesions quan la va tirar a terra. La Policia diu que és responsable de 3 robatoris en 5 dies, però que també té antecedents per fets similars.

La Policia Nacional ha detingut a Alcoi un home espanyol, de 38 anys com a suposat autor de tres robatoris pel mètode del tiró. Les seues víctimes són dones d'entre 60 i 80 anys, que caminaven pel carrer amb la bossa en la mà, i a qui ha furtat la bossa en un descuit. En un dels casos, i segons explica la policia, la víctima va caure a terra i va patir lesions.

Gràcies a les descripcions fetes, i al curt termini entre robatori i robatori, cinc dies en total, la policia ha pogut identificar a l'autor, detingut per tres robatoris amb força. Compta amb "multitud d''antecedents per fets similars", asseguren els agents.