El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut a Alcoi un obrer per furtar joies en la vivenda on feia una reforma

El detingut aprofitava que feia obres de reforma en la vivenda per escorcollar fins que va trobar l'amagatall de les joies, que va furtar. 

El detingut va vendre les joies a un establiment de la ciutat, i això ha permés als agents recuperar tot el botí, valorat en 20.000 euros. L'han tornat a la víctima, que no s'havia adonat del robatori.

La Policia Nacional ha detingut un home espanyol de 45 anys per un delicte contra el Patrimoni. Segons expliquen els agents, el detingut, obrer de professió, va aprofitar les obres de reforma que feia en una vivenda per registrar la casa. "Una vegada finalitzada l'obra, l'home va accedir al lloc on es guardaven les joies i es va apoderar de la totalitat d'elles, sense que s'adonaren els propietaris".

Però els agents, dins les tasques d'inspecció i control de les cases de compra-venda d'or,  van detectar una venda "molt sospitosa" en una joieria de la ciutat, procedint al bloqueig i confiscació de les joies. Gràcies a les inscripcions en algunes de les peces, van poder identificar i contactar amb la propietària, que en eixe moment encara no era conscient que li havien furtat. Però ha pogut recuperar la totalitat del botí furtat, valorat en 20.000 euros.

Fruit de la investigació policial, també s'ha identificat i localitzat l'autor dels fets, que ha sigut detingut per un delicte contra el patrimoni.