El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Detingut a Cocentaina un venedor de cocaïna en pedra, la de més puresa de la comarca

El detingut venia la roca de cocaïna a un preu més barat que l'adulterada, aconseguint així una sèrie de clients que es convertien en camells quan adulteraven la droga i la revenien, amb el seu propi benefici. LI han confiscat quasi 200 grams de cocaïna.

La Guàrdia Civil el considera el subministrador de la cocaïna amb més puresa de les comarques de l'Alcoià i el Comtat. Es tracta d'un home espanyol de 34 anys, que ja ha ingressat en presó per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

La investigació l'ha dut a terme la Guàrdia Civil d'Ibi, i va arrancar abans de l'estiu, i ja des del primer moment els agents detectaren que es tractava "d'un dels principals focus de venda de droga", tant de Cocentaina com dels municipis propers. El detingut tenia una "afluència de clients bastant extensa", perquè la cocaïna que venia "era de gran puresa, sense tallar, i a un preu més barat que qualsevol altre gram de cocaïna adulterada". De fet, la Guàrdia Civil posa l'exemple que venia 5 grams de roca de cocaïna per 220 euros, quan el seu preu habitual en el mercat seria de 300 euros.

Una distribució que permetia als venedors convertir-se en eventuals camells, ja que tallaven la droga que havien aconseguit barata amb altres substàncies, i la revenien, amb els seus propis beneficis. Es formava així "una xarxa de xicotets camells en la zona d'El Comtat de Cocentaina i Alcoi".

La detenció de l'home s'ha produït malgrat les mesures de seguretat que havia establert, com "marxes, contramarxes i vigilàncies pels carrerons de la ciutat, per a evitar ser detectat". En l'escorcoll domiciliari s'ha confiscat un total de 192 grams de cocaïna, 539 grams de marihuana i més de 800 euros en metàl·lic.