El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut dos nits consecutives per furtar en un vehicle i un comerç d'Alcoi

Dos agents de la policia local, a l'Alameda/PL
La passada setmana també es va identificar una jove per intentar robar en dos tendes de l'Alameda

Anit el detingueren per robar en un comerç de l'Alameda, però és que despús-anit també el van identificar per robar en un vehicle trencant la finestra. La Policia Local diu que "ja van unes quantes" detencions.

La Policia Local ha detingut en la nit del 3 de juliol un jove a Alcoi per furtar en un comerç de l'Alameda. Es dóna la casualitat que és la segona nit consecutiva que el detenen per un robatori, ja que en la nit del 2 de juliol li van detenir per trencar el cristall d'un vehicle per a furtar dins. " target="_blank">Segons informa la Policia Local, no és desconegut per als agents, ja que "ja van unes quantes" detencions. 

L'Alameda ha patit aquests últims dies diversos esglais d'aquest tipus, ja que el part de la Policia Local arreplega també, el passat dia 30 de juny, la identificació d'una jove en dos ocasions en la mateixa vesprada per intentar furtar en dos comerços d'aquest carrer.

Aquesta primera setmana de juliol la Policia Local ha fet moltes altres intervencions, com la detecció d'un pou sense tapar a la partida de Cotes Altes; s'ha donat avís als serveis municipals perquè ho tapen. També s'ha col·laborat en Aqualia en la inspecció a diverses vivendes que, suposadament, defrauden en el subministrament d'aigua potable. Com nota curiosa, el dia 2 de juliol els agents anaren a la partida Tints on un home intentava endur-se un banc. En arribar la policia l'home va fugir i els agents han localitzat el banc que està "en molt males condicions".