El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut el lladre de coure que ha deixat sense llum vivendes de la Zona Alta d'Alcoi

Imatges facilitades per l'Ajuntament.

El detingut, de 24 anys i veí de Muro, hauria furtat, suposadament, 500 metres de cable de coure i 50 de fibra òptica en diferents punts d'Alcoi. 
 

La Policia Local el va sorprendre quan cremava el cables per a traure el cable de coure.

La Policia Local d'Alcoi ha detingut un home, veí de Muro i de 24 anys, com a suposat responsable del robatori de cable de coure i fibra òptica a diferents punts de la ciutat.

Els agents iniciaren la investigació després del robatori de cablejat a l'avinguda d'Elx i el carrer Cavaller Merita, un robatori que segons expliquen des de l'Ajuntament, va deixar sense llum a diferents carrers de la Zona Alta. Finalment, este 3 de gener, a les 7 del matí, els agents localitzen i detenen al suposat responsable, just en el moment en què cremava els cables per a poder traure el coure.

El detingut, que compta amb antecedents policials per fets similars, ha quedat a disposició de la Policia Nacional perquè done trasllat de la investigació al jutge.  Se li considera responsable del robatori de 500 metres de cable de coure i 50 de fibra òptica en diferents punts d'Alcoi.