El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut el presumpte assassí, natural d'Ibi, de la 'cirurgiana de Madrid'

Imatge de la detenció / Policia Nacional

El detingut s'havia tallat el monyo i afaitat la barba per evitar ser reconegut

La Policia Nacional ha detingut al presumpte assassí de María Pilar, coneguda en els últims dies com la 'cirurgiana de Madrid'. El presumpte assassí és natural d'Ibi i ha estat fugit durant 4 dies. Segons la Policia Nacional, havia canviat la seua fisonomia per evitar ser reconegut.


La col·laboració ciutadana ha sigut fonamental per tal de detenir al presumpte autor de l'homicidi de la seua parella al barri de Carabanchel de Madrid. Tomás J. és nascut a Ibi i els investigadors han determinat la presumpta implicació de l'arrestat en el crim al cap de poc d'haver-se comés.


Al mateix temps que es produïen els desagradables fets que han posat fi a la vida de la cirurgiana de 48 anys de Madrid, el presumpte agressor havia amenaçat pel mòbil la seua exparella, que resideix a Alacant. En les amenaces, per Whatsapp, deia que anava a fer-li mal a ella i també als fills que tenen en comú.

Quan l'exparella denunciava els fets a la Policia, s'assabentava que -presumptament- el mateix home havia mort l'actual dona, de nom Pilar, i natural de Palència.


Finalment a última hora de la vesprada del dilluns 20 d'agost va aconseguir ser localitzat i detingut per una patrulla dels Grups d'Atenció al Ciutadà (GAC), que després d'haver rebut una trucada d'un ciutadà a través del 091 sobre la seua possible ubicació en el barri de Carabanchel, després d'una cerca per la zona va aconseguir la seua identificació.