El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut 'in fraganti' quan intentava robar una vivenda a Alcoi

El detingut és un home de 21 anys amb una requisitòria judicial de Girona per delictes contra la propietat. És de nacionalitat marroquina i està de manera irregular al país, així que la Policia també ha donat part a la Brigada d'Estrangeria.

La Policia Nacional ha sorprés al detingut amagat sota una manta al sofà de la vivenda on intentava furtar. Una telefonada al 091 per part d'una veïna va alertar els agents del robatori.

La Policia Nacional ha detingut a Alcoi un home com a suposat autor d'un delicte amb força en grau de temptativa, després d'intentar furtar en una vivenda de la ciutat. Els agents van rebre l'alerta per part d'una veïna, qui va detectar que el pany d'una de les portes del seu bloc estava trencat.

Segons expliquen els agents, una vegada comprovat que la porta estava trencada, accediren a la vivenda i localitzaren a un home amagat en el sofà amb un cobrellit damunt.

Des de la Policia Nacional asseguren que el detingut, de nacionalitat marroquina, està de manera irregular en el país i per tant s'ha donat part a la Brigada d'Estrangeria. També compta amb una requisitòria judicial per part d'un jutjat de Girona per delictes contra el patrimoni en eixa ciutat. El detingut ha quedat a disposició del jutjat de guàrdia.