El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut Jorge Rodríguez i cinc persones més en una operació contra la corrupció en Diputació de València

Jorge Rodríguez entrevistat per ARAMULTIMÈDIA
El jutjat investiga presumptes delictes de prevaricació i malversació de recursos públics

El TSJCV ha informat de la detenció de l'actual president de la Diputació de València i alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, juntament amb altres dues persones en una operació contra la corrupció de la Diputació. La causa es va obrir a maig d'aquest 2018 per presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de recursos públics

El TSJCV ha informat de la detenció de l'actual president de la Diputació de València i alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, en una operació contra la corrupció de la Diputació. Aquest tribunal també informa que, a banda de Rodríguez, s'han detingut altres 5 persones. La causa es va obrir a maig d'aquest 2018 per presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de recursos públics. Concretament s'investiguen irregularitats en la "contractació de personal d'alta direcció de Divalterra (antiga Imelsa) en 2015". Les diligències estan secretes.

Cap a les 7:30 hores del matí d'aquest dimecres 27 de juny s'han realitzat registres simultanis en la Diputació de València, en les dues seus de les quals disposa l'Ajuntament d'Ontinyent i en la seu social de Divalterra. Aquests registres els ha practicat la UDEF. També han registrat vàries vivendes particulars entre les quals està la de Rodríguez.

L'anomenada "Operació Alqueria" continua a estes hores oberta. A banda de Jorge Rodríguez, també han estat detinguts el seu cap de gabinet, Ricard Gallego i membres de Divalterra com són Xavier Simón, Manuel Reguart, José Luís Cuerda i Agustina Brines. Anticorrupció els ha acusat de col·locar  a 7 militants del PSOE i Compromís com a alts càrrecs. 

Seguirem actualitzant la informació a ARAMULTIMÈDIA.