El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut l'encarregat d'una empresa tèxtil d'Alcoi per furtar 70.000 euros de tela

La Policia Nacional on s'emmagatzemava la tela / Policia Nacional
L'home l'emmagatzemava en una nau de Cocentaina i està acusat d'un delicte d'apropiació

El detingut té 59 anys i està acusat de sostraure, presumptament, gran quantitat de tela confeccionada de l'empresa on era encarregat. Després d'algunes gestions, la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de la Policia Nacional d'Alcoi, van determinar que la falta de tela era degut al fet que l'encarregat s'apropiava d'aquesta i aconseguia que els transportistes traslladaren la tela a distints punts. L'home està acusat presumptament d'un delicte d'apropiació

La Policia Nacional ha detingut a l'encarregat d'una empresa tèxtil alcoiana per furtar, durant més de 2 anys, tela confeccionada en eixa empresa. Les sospites començaren gràcies al fet que el gerent d'aquesta empresa demanà una auditoria i va descobrir la considerable variació de tela fabricada amb la realment venuda.

El detingut té 59 anys i està acusat de sostreure, presumptament, gran quantitat de tela confeccionada de l'empresa on era encarregat. Aquesta estava valorada en 70.000 euros i la investigació va començar fa uns mesos després d'una denúncia per part de l'empresa, on la tela fabricada no es corresponia en la venuda.

Després d'algunes gestions, la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de la Policia Nacional d'Alcoi, van determinar que la falta de tela era degut al fet que l'encarregat s'apropiava d'aquesta i aconseguia que els transportistes traslladaren la tela a distints punts. Els agents van aconseguir saber que la tela estava emmagatzemada en carros i palets en una nau de Cocentaina, i van procedir a la detenció com a presumpte autor de delicte d'apropiació.