El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut un home a Alcoi que donava èxtasi als menors d'un centre d'acollida

Imatge de recurs facilitada per la Policia Nacional

Els agents encara investiguen el perquè el detingut oferia drogues a aquests menors.

La Policia Nacional ha detingut a Alcoi a un home de nacionalitat espanyola i 49 anys per un delicte de tràfic de drogues. No les venia, sinó que les subministrava als menors d'un centre tutelat d'Alcoi.

Els agents iniciaren la investigació en tindre les primeres informacions, i asseguren que la col·laboració i implicació del centre d'acollida ha sigut fonamental. Així, comprovaren que una persona passejava pels voltants del centre d'acollida i convidava als menors al seu domicili a consumir begudes alcohòliques i èxtasi. Els agents també troben en les immediacions del centre diverses pastilles d'èxtasi, que els menors asseguren que li les ha donat l'home ara detingut.

Una vegada identificat s'ha procedit a la detenció i a l'escorcoll domiciliari, on han incautat més èxtasi. El detingut compta amb antecedents per fets similars.

Des de la Policia Nacional destaque la rellevància dels fets investigats "no sols per què les víctimes eren menors d'edat, sinó per què al tractar-se d'adolescents tutelats que ja es troben en una especial situació de desprotecció, i això els fa especialment vulnerables a les accions delictives com les que hauria perpetrat el detingut". Els agents continuen investigant per a saber les raons per les quals aquesta persona convidava a drogues als menors.