El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut un lladre a Alcoi descobert per no complir el toc de queda

Detingut a Alcoi / PN

Autoritats de Romania havien emés una Ordre Europea de Detenció i Lliurament per la comissió de delictes contra el patrimoni al seu país

La Policia Nacional ha detingut un home que es trobava fugit de la justícia i que tenia una ordre Europea per distints robatoris a Romania. L'home fou identificat pels agents després de no complir amb el toc de queda.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alcoi a un home de 36 anys sobre el qual constava una Ordre de Cerca i Ingrés a la presó per l'Audiència Nacional per la comissió de diferents fets delictius a Romania.

Sobre el detingut, autoritats de Romania havien emés una Ordre Europea de Detenció i Lliurament per la comissió de delictes contra el patrimoni al seu país i, concretament, robatoris amb força en domicili. En el marc del dispositiu de seguretat que des de la Comissaria d'Alcoi de la Policia Nacional s'està realitzant en la localitat a fi de vetlar pel compliment de les mesures de prevenció sanitàries, una dotació policial de seguretat ciutadana va localitzar la nit del 4 de gener, passades les 23 hores, a un home en la via pública pel que es va procedir a la seua plena identificació a fi de comprovar si existia una causa justificada per a no respectar la normativa vigent.

Comprovada la identitat del subjecte els agents van poder comprovar que sobre el mateix pesava una Ordre d'Ingrés a la presó sobre la base d'una Ordre Europea de Detenció i Lliurament pel que es va procedir a la seua detenció per aqueix fet i trasllat a dependències policials, per a posteriorment ser posat a disposició judicial del jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alcoi. El detingut, de nacionalitat romanesa, ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia a l'espera de ser conduït fins al Jutjat Central d'Instrucció de l'Audiència nacional competent en la matèria.