El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut un menor a Ontinyent per agredir als agents que li marcaven seguir les mesures sanitàries

Imatge de recurs

El menor ha quedat en llibertat i posat a disposició dels pares.

Tres menors estaven reunits en una plaça quan ara només es permet reunions de dos persones. Quan van alertar als menors que estaven incomplint la normativa, els joves van amenaçar els agents i un d'ells els va colpejar. L'han detingut per amenaces i atemptat contra l'autoritat.

Tot ha ocorregut aquest dimarts 26 de gener a zona dels edificis Ramón Llin d'Ontinyent. Segons expliquen des de la Policia Nacional, tres joves estaven reunits a la plaça "sense motiu que ho justificara", i quan les reunions estan limitades ara a dos persones.

En apropar-se als menors per a preguntar el motiu de la trobada, els jóvens "començaren a insultar i a mostrar una actitud agressiva cap a la dotació policial". De fet, la policia és explícita en la nota i asseguren que els joves insultaren als  amb frases com "sempre esteu tocant els collons els mateixos".

En un moment determinat, un dels joves "es va llevar la mascareta" i es va llançar contra els agents "amb els punys tancats", i dient "vaig a matar-vos a tots". Els agents "intentaren calmar-lo", moment en el qual altre dels joves va agredir amb patades a dos agents. Aquest últim menor és el que ha estat detingut per un delicte d'amenaces i atemptat contra l'autoritat. Després de declarar en la comissaria ha quedat en llibertat i lliurat als seus pares.