El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detingut un presumpte abusador de menors que vivia a Planes

Una imatge de Planes /WEB

L'orde internacional de detanció es va signar el dia 8 de novembre. Un dia després el detenien a una vivenda particular de Planes.

La Policia Nacional, amb col.laboració internacional, intercepta un home presumptament acusat d'abusar de tres xiquets als que cuidava en França.

Agents de la Brigada de Policia Nacional d'Alacant detingueren un home de 38 anys i nacionalitat espanyola a una casa particular de Planes, a El Comtat, acusat presumptament d'abús de menors. Els fets ocorregueren entre 2007 i 2008 a França, on l'arrestat cuidava tres menors, amb edats al voltant dels 15 anys.

La Justícia francesa anava darrere d'ells des d'aquella època en la qual els xics el van denunciar. La col.laboració entre les forces de seguretat internacionals i de la Policia Nacional ha estat fonamental per trobar-lo en aquesta localitat menuda de El Comtat.

La detenció es va registrar el passat 9 de novembre i l'acusat va ser traslladat a Madrid, on serà jutjat a l'Audiència Nacional. S'enfronta a una pena de 10 anys i a la impossibilitat de treballar amb menors en 30 anys.