El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detinguts després de robar una font de ferro en un parc d'Alcoi

Imatge facilitada per la Policia Nacional.

La font està valorada en 1.800 euros i els detinguts l'havien venut per 20 euros en un ferroveller. Arrancaren la font i deixaren l'aigua eixint de manera descontrolada.

La Policia Nacional informa de la detenció de tres persones com a suposats autors del robatori d'una font de ferro en un parc d'Alcoi. S'assabentaren gràcies a l'avís d'un testimoni, que va vore com arrancaven la font i la clavaven en una furgoneta.

Els agents, tant de la policia nacional com de la local, anaren fins al lloc dels fets i veieren com on estava la font eixia l'aigua "descontroladament", i requeriren el servei d'aigua municipal per a controlar la fuita.

També localitzen la furgoneta utilitzada en el robatori, i axó permet identificar als possibles autors. Ells mateixos reconeixen que han venut la font a un ferroveller d'Alcoi per 20 euros.

Els agents expliquen que, segons l'informe de valoració de danys fet per un tècnic municipal, la font està valorada en 1.800 euros, i els danys ocasionats en altres 240 euros. La font ha sigut recuperada del ferroveller "abans que fora destruïda amb la resta de ferralla" i reposada en el seu lloc.

Els tres detinguts són tres homes d'entre 15 i 33 anys, de nacionalitat espanyola i membres d'una mateixa família. Han declarat davant la policia, però estan pendents de ser citats per a declarar davant del jutge. També s'ha donat informació a la Fiscalia de Menors pel que té 15 anys.