El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detinguts dos jóvens a Alcoi per sis robatoris a dones d'avançada edat amb violència i intimidació

Comissaria d'Alcoi / Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
Un robava i l'altre facilitava la fugida

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria d'Alcoi han detingut a dos jóvens (de 18 i 21 anys) que havien furtat a dones d'avançada edat en 6 ocasions. Segons la investigació, un d'ells furtava a les víctimes en el moment d'entrar al portal del seu domicili, mentre que el segon esperava en un vehicle fora per facilitar la fugida. Tots els robatoris s'havien produït a Alcoi

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria d'Alcoi han detingut a dos jóvens (de 18 i 21 anys) que havien furtat a dones d'avançada edat en 6 ocasions. Segons la investigació, un d'ells furtava a les víctimes en el moment d'entrar al portal del seu domicili, mentre que el segon esperava en un vehicle fora per facilitar la fugida. Tots els robatoris s'havien produït a Alcoi.

La Policia Nacional anava seguint la pista als dos jóvens des de 2017 quan es van produir els primers robatoris. No va ser fins al dimarts 13 de febrer quan els agents van rebre una denúncia d'un robatori pel procediment del 'tiró'.

En aquest moment, els agents ja tenien més concreta la localització dels autors dels robatoris. Després d'algunes gestions, els agents han localitzat a dos possibles sospitosos autors del robatori del 13 de febrer. Els policies han fet algunes batudes pels voltants i han trobat en un descampat la bossa de mà que havien furtat prèviament. Després de tindre aquesta prova, els agents han detingut als dos lladres. Després de la detenció, els investigadors han vinculat la participació d'aquests jóvens en altres cinc robatoris, imputant-los 6 robatoris amb violència i intimidació.