El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detinguts tres joves en Ibi que anaven a vendre droga a un festival de Villena

Droga intervinguda / Guàrdia Civil

La venda il.legal de la droga haguera pogut arribar als 3.000 euros, segons la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut en Ibi a tres joves, una dona i dos hòmens, que es dirigien a un festival musical de Villena amb la intenció de vendre droga. La venda de la droga haguera pogut ascendir a uns 3.000 euros, segons la Guàrdia Civil. El jutge ha ordenat l'ingrés en presó provisional de les 3 persones a l'espera de ser jutjats.

El delicte que s'imputa als tres jóvens és el de tràfic de drogues. Segons informa la Guàrdia Civil, s'adonaren d'aquest fet després d'un control de seguretat ciutadana a Ibi. Els agents han realitzat un escorcoll superficial, tant del vehicle com dels seus ocupants, trobant entre les vestimentes d'aquests i en un doble fons del cotxe diversos tipus i quantitats de substàncies estupefaents, sent el total de la droga intervinguda 133 dosis de cristall (MDMA), 86 dosis d'èxtasi (MDMA), 97 dosis de speed, 12 dosis de "tripis" (LSD), 13 grams d'haixix i 5 grams de cabdells de marihuana.


D'haver arribat a ser venuda la totalitat de les substàncies estupefaents, aquesta hauria aconseguit el valor, en el mercat il·lícit, d'uns 3.000 euros. Els detinguts són una dona de 22 anys i dos hòmens de 23 i 29 anys i se'ls imputa un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.


A banda d'aquesta detenció, la Guàrdia Civil ha coordinat un dispositiu especial de seguretat per la celebració de dos multitudinaris festivals a Villena. Concretament han formalitzat 171 denúncies administratives de droga (marihuana, haixix, cocaïna, speed, MDMA, etc) i han detingut a un total de 14 persones i estan investigant a altres 3, per diversos tipus de delictes, com a tràfic de drogues, danys (a un vehicle) i atemptat contra agent de l'autoritat, entre altres. A més han intervingut en una festa il·legal a la carretera de Biar.