El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Detroit Llibres, la llibreria valenciana més innovadora

A banda de la compra de llibres, la llibreria també organitza xerrades

Detroit Llibres: "El reconeixement ens ompli d'entusiasme i de ganes per a continuar avant amb la nostra tasca. Per a nosaltres és un honor rebre este premi".

Alcoi ja pot dir que té la llibreria més innovadora de tot el territori valencià. La Conselleria d'Educació ha fet públic aquest premi honorífic. Detroit Llibres, amb 2 anys i mig d'intensa vida i ubicada al Carrer Oliver, 5, és la llibreria més innovadora.

Cultura ha volgut premiar els llibres i llibreries que fomenten més la lectura. A Alcoi, Detroit Llibres ha guanyat el premi honorífic a la innovació. Els guardons tenen l'objectiu incentivar la producció de les empreses editorials valencianes, en qualsevol de les dues llengües oficials, amb iniciatives que propicien una millora del llibre valencià, tant en l'aspecte tècnic i formal com en l'artístic, així com incentivar les iniciatives i activitats dels llibrers valencians que contribuïsquen a la difusió del llibre i fomenten els hàbits de lectura.

El govern autonòmic promocionarà els llibres i les llibreries premiats en el Pla valencià del foment del llibre i la lectura 'Llegim Llegim Llegim'. Segons ha indicat la llibreria a les seues xarxes socials, "el reconeixement ens ompli d'entusiasme i de ganes per a continuar avant amb la nostra tasca. Per a nosaltres és un honor rebre este premi".

A banda de Detroit Llibres, la llibreria premiada per la seua trajectòria és Llibreria La Moixeranga de Paiporta. En aquests premis que atorga Cultura, també s'ha premiat a editorials pels millors llibres editats. Aquestes són Barlin Project, SL, Bromera, Sembra Llibres, Desfiladero Ediciones, Malian Editora i Andana Editorial.