El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Deu dies de dol oficial per les víctimes de la Covid-19

La corporació municipal s'ha concentrat aquest dimecres enfront de l'Ajuntament guardant cinc minuts de silenci.

Alcoi s'ha sumat des d'aquest dimecres al decret del Govern Central de 10 dies oficials de dol per les víctimes de la Covid-19. El decret estarà en vigor des de les 00 h d'aquest dimecres fins a les 00 h del dissabte 6 de juny. Hores més tard a l'inici del dol oficial, la corporació municipal s'ha concentrat enfront de l'Ajuntament guardant cinc minuts de silenci.

Amb les campanes de l'església de Santa María repicant de fons, polítics i personal de l'Ajuntament han guardat cinc minuts de silenci a la plaça d'Espanya a les 12 h d'aquest dimecres. Les mesures de distanciament social han motivat que tots i totes respectaren la separació de dos metres, ocupant momentàniament vora mitja plaça.

L'alcalde Toni Francés ha recordat que Alcoi "ha sigut molt castigada" per la pandèmia del Coronavirus, especialment al geriàtric DomusVi d'Oliver. "Durant les últimes setmanes hem tingut ocasió de manifestar el condol, però hui especialment, amb el decret del dol oficial, Alcoi ha volgut estar present per a transmetre tot el nostre suport", ha declarat el primer edil a l'acabament de la concentració.

Durant els 10 dies que perdure el dol oficial les banderes del Consistori onejaran a mitja asta.