El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Devesa: Torna un dels grans capitans de l'Alcoyano

Un dels grans capitans, un dels referents del Deportivo, un home de club destinat a unit el vestidor i a aconseguir que la tranquil.litat i la confiança torne a l'afició, Amb la il.lusió d'un xiquet, ha estat presentat en Societat aquest dimarts al Collao.

Somrient, i com si no hagueren passat dos anys i mig. Així ha comparegut Jorge Devesa amb Josele González -secretari tècnic- en sala de premsa. El d'Ibi se sent honrat de tornar a sa casa i ha agraït que l'hagen fet una oferta. Serà un dels nous líders del vestidor, un home cridat a inculcar l'alcoianisme entre els joves i els nous que arriben a la casa blanc i blava.

Devesa ha reconegut que ha madurat molt a gust dos anys en l'Eivissa de Tercera divisió, on ha jugat més de 50 partits. La darrera temporada no ha disputat tots els encontres perquè es va lesionar en el peroné. No obstant això, considera estar capacitat per a dirigir la nau alcoianista, "perquè coneix el club, l'afició i el grup sext de la tercera divisió".

Manté molts bons records defensant la samarreta del Deportivo, ja que ho va fer durant 8 temporades. Compleix ara un dels seus desitjos manifestats quan va abandonar el club: tornar.