El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Diana, dona transsexual: "Si ets una dona trans, ets una dona de veritat. Si ets un home trans, ets un home i punt. Trans tan sols és un adjectiu"

Diana/Fresneda Magazine
Fresneda Magazine ofereix una entrevista en exclusiva amb Diana, una fotògrafa alcoiana que conta la seua experiència com a dona transsexual.

Diana és una fotògrafa alcoiana que es reconeix com a dona transsexual. Diana diu que de la societat rep acceptació, "però el rebuig ve de les institucions". Aramultimèdia t'avança l'entrevista en exclusiva de Diana a Fresneda Magazine. 

Diana és una fotògrafa alcoiana que es reconeix com a dona transsexual, i ha explicat en exclusiva a Fresneda Magazine com ha sigut acceptada en el seu entorn. Diana considera que el col·lectiu transsexual està cada dia més integrat en molts àmbits com el laboral, l'educatiu o el social, però lamenta que encara "existeix una alarmant falta d'informació sobre què implica la transsexualitat". Diana diu que de la societat rep acceptació, "però el rebuig ve de les institucions". Diu, per exemple, que no pot ser que hagen d'esperar dos anys des que s'inicia el procés d'hormonació fins que poden canviar el nom en el DNI perquè "provoca molts inconvenients en el dia a dia, i suposa un record constant d'una etapa de la nostra vida que volem deixar enrere". Diana ho té clar, "si ets una dona trans, és una dona de veritat. Si ets un home trans, ets un home i punt. Trans tan sols és un adjectiu". Tot a l'entrevista de Fresneda Magazine.