El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dibuixos i cartes contra la Covid-19 a l'Hospital Verge dels Lliris

Felicitació dels sanitaris / Àrea de Salut d'Alcoi

Els 'artistes' poden enviar els seus dibuixos a salido_mje@gva.es

L'Hospital Verge dels Lliris i distints centres de salut de l'Àrea d'Alcoi arrebossen solidaritat en aquests moments complicats pel Coronavirus. Una de les iniciatives més boniques que han posat en marxa des de l'Àrea de Salut d'Alcoi és l'enviament de dibuixos.

La iniciativa consisteix en que els xiquets que ho desitgen poden enviar el seu dibuix als afectats pel virus. Els 'artistes' poden enviar els seus dibuixos a salido_mje@gva.es. Des del Verge dels Lliris afirmen que "volem posar color en tot l’hospital i regalar els vostres dibuixos a aquells que ara necessiten tant d’ànim".

Una altra iniciativa que ja vam contar a ARAMULTIMÈDIA és l'enviament de cartes individuals als afectats. Les cartes es poden fer arribar al mail aguilar_elibot@gva.es. El mateix personal sanitari imprimirà les cartes i entregarà les cartes de forma aleatòria. Els creadors de la iniciativa demanen, si és possible, que no ocupe més d'un full i en format PDF. Les cartes han d'anar únicament dirigides a una persona, no a un conjunt.