El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Digicopy cedeix a JOVEMPA un gestor documental d'alta qualitat

Santiago i Abad /JOVEMPA
  • Digicopy, amb més de 15 anys d'experiència, són Servei Tècnic Oficial de Toshiba i ofereixen serveis de Gestió Documental i impressió i tota mena de feina relacionada amb la informàtica.

L'empresa alcoiana, associada a JOVEMPA, i referent en les comarques en processos informàtics documentals, li ha cedit l'organització un gestor d'alta qualitat. Una ferramenta molt útil pel que fa a l'organització i tractament de la informació.

Digicopy cedeix, per mitjà d'un conveni, aquesta ferramenta a JOVEMPA. De fet, recentment, les dues entitats han signat un conveni en la seu de l'organització empresarial entre el president, David Santiago, i Sergio Abad, gerent de Digicopy.

Amb la signatura d'aquest acord, Digicopy es converteix en empresa col·laboradora de la Federació i proveïdora oficial en matèria de gestió documental, amb la cessió d'un gestor documental Toshiba d'alta qualitat i prestacions. Cal insistir que és l'empresa de referència en la gestió documental de l'organització en les comarques.

Digicopy Assessors en Gestió Documenta, és una empresa amb seu a Alcoi i Calp i es dedica a solucionar als seus clients qualsevol problema de gestió documental. Amb més de 15 anys d'experiència, són Servei Tècnic Oficial de Toshiba i ofereixen serveis de Gestió Documental i impressió, venda de fotocopiadores i impressores, comercialització de Gestors Documentals, Consultoria Informàtica, Suport Tècnic, Manteniment de Programari, Manteniment i instal·lació de xarxes, Reparació de PCs i Portàtils..