El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dijous de vesprada i divendres s'espera la major quantitat de pluja a les nostres comarques

Cel a Alcoi aquest dimarts 10 de setembre / AM

Des del Centre de Coordinació d'Emergències apunten que en alguns llocs les precipitacions "podrien arribar en alguns casos a quantitats acumulades importants".

La situació de gota freda que viu la zona del Mediterrani podria afectar a les nostres comarques, sobretot, durant dijous de vesprada i la jornada de divendres, és a dir, 12 i 13 de setembre. Aquesta és la previsió que ha fet el meteoròleg, Jordi Payà, a ARAMULTIMÈDIA. Emergències de la Comunitat Valenciana ha establit "preemergència nivell taronja per fortes pluges" a les tres províncies del territori valencià.

Des del Centre de Coordinació d'Emergències apunten que en alguns llocs les precipitacions "podrien arribar en alguns casos a quantitats acumulades importants". El meteoròleg d'Oratgenet, Jordi Payà, indica que la situació de pluja que ha viscut Alcoi al migdia d'aquest dimarts 10 de setembre són els "primers indicis del temporal que viurem de demà dimecres 11 fins al dissabte 14 de setembre".

Emergències dona alguns consells com procurar estar informat de l'evolució de la situació a través dels mitjans de comunicació, seguir fonts oficials i no difondre 'bulos', allunyar-se dels rius i barrancs, circular per carreteres principals i agafar el vehicle particular només si és imprescindible, i no intentar creuar mai un lloc inundat.

Romeria la Font Roja
Segons els models actuals de previsió d'oratge per a diumenge són "més estables" que la resta de la setmana. La Romeria a la Font Roja hauria de celebrar-se sense cap incidència i amb normalitat.