El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dijous dia 12 d'abril, se celebra el Dia del llibre a Alcoi

Dijous dia 12 d'abril, se celebra el Dia del llibre a Alcoi / Ajunt Alcoi
Hi haurà un 10% de descompte en la compra de llibres i l'obsequi del llibre 'La ciutat canviant'

Les llibreries locals col·laboradores i les Biblioteques municipals d’Alcoi, han establit que el Dia del Llibre se celebrarà el dijous 12 d’abril amb un 10% de descompte en la compra de llibres i l'obsequi del llibre 'La ciutat canviant'

Alcoi celebra el Dia del Llibre, el pròxim dijous 12 d'abril. Les llibreries col·laboradores oferiran un 10% de descompte en la compra de llibres i, a més, l’obsequi del llibre ‘La ciutat canviant’, editat per l’Ajuntament d’Alcoi.

Aquest llibre inclou amb un centenar de fotografies de Paco Grau, realitzades en els anys de la Transició i el primer govern democràtic municipal i textos explicatius de Josep Lluís Santonja. A més compta amb pròleg del doctor arquitecte Joan Francesc Picó Silvestre.

Les llibreries col·laboradores en aquest dia són dotze: Bretón, Cosmos, Detroit, Llorens, Mariola, Natura, Pascual, Quaderns, Santonja, Tinta, Universal i Zona Nord.

També, durant tota la setmana hi haurà contacontes i tallers en la Biblioteca Tirisiti i dues presentacions literàries el dia 11 d’abril, a les 20 h, al Círculo Industrial, amb la presentació del llibre de Juanfran Ferrándiz, 'La terra maleïda', i el divendres 13 d’abril, a les 19 h, en Detroit Llibres, alcoià Silvestre Vilaplana presentarà la novel·la de l’escriptor i periodista Xavier Aliaga, 'Les quatre vides de l’oncle Antoine'.