El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dilluns 20 s'obri el període de matriculació per a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi que enguany incorpora l’italià

L'EOI d'Alcoi
  • El període de matriculació, en aquesta primera fase comença el 20 de juny i finalitza el 4 de juliol, tot i que s’obrirà un segon termini entre el 15 i el 18 de setembre

Aquest dilluns 20 de juny s’obri el termini oficial perquè totes les persones interessades en aprendre idiomas puguen matricular-se en l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi. La novetat més destacada, que a banda de l'anglés, alemany, valencià i francés, per al pròxim curs s'afegeix l'italià.

L'Escola d'Idiomes d'Alcoi és conegut entre el seu alumnat com ara un centre gens massificat i que incorpora experiències docents practiques que afavoreixen l’aprenentatge dels idiomes com ara la projecció de cinema, activitats en l’exterior (gincanes), conferències o teatre.

Dilluns 20 s'obri el termini telemàtic perquè les persones interessades formalitzen la matricula a través del web:http://telematricula.es

El període de matriculació, en aquesta primera fase comença el 20 de juny i finalitza el 4 de juliol, tot i que s’obrirà un segon termini entre el 15 i el 18 de setembre.

La principal novetat del curs 22/23 és que l’EOI d’Alcoi incorpora l’italià com a idioma. Un fet aconseguit de manera col.lectiva amb el suport de la ciutadania de les comarques, de les entitats empresarials i de la corporació municipal.

Així, l’oferta educativa de l’EOI d’Alcoi s’arredoneix amb els següents idiomes: valencià, anglés, francés, alemany i ara, l’italià.