El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dilluns 29, el dia de la Peatonalització del centre d'Alcoi

  • Cap de setmana de proves i d'algunes crítiques per part del veïnat a les xarxes socials

Arriba el moment de la veritat i potser la prova de foc per al govern municipal d'Alcoi en aquesta legislatura. Després d'un cap de setmana de proves, canvis de sentits i repintat de la senyalització, ja no es podrà accedir al centre almenys com es feia fins ara. Dies de canvis, de paciència i de reaprenentatge.

Cap de setmana de proves i, per descomptat, de 'memes', vídeos i crítiques per les xarxes socials. En plena pandèmia, amb el Comerç ofegat i l'empresariat suggerint que potser no era el millor moment, el centre d'Alcoi serà de vianants i moltes de les direccions dels carrers canvien. Potser la més curiosa i que recorda el trànsit dels anys 80, és la doble circulació en l'avinguda del País Valencià fins al Parterre. Es podrà ascendir per ella baixant per la Beniata.

El centre d'Alcoi es tallarà al trànsit i passarà a ser zona de vianants, després que la setmana passada s'hiniciaren els canvis amb el repintat del carrer Santo Tomás, i al llarg del cap de setmana s'hagen establert la resta de canvis com la doble direcció en País Valencià, la prioritat d'eixida des del carrer Casablanca o més temps en el semàfor de Capellà Benlloch fins a correus.

Des de ja no es podrà accedir al centre en vehicle a menys que es disponga de l'autorització que s'ha tramitat durant l'últim mes.

 L'Ajuntament ja ha concedit 400 i confien superar les 500 al llarg de la pròxima setmana. Un total de 10 càmeres repartides per tot l'àmbit per a vianants controlaran els vehicles que accedeixen.