El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dilluns comencen les obres del Bracal de Muro

L'objectiu és traslladar als alumnes per al segon trimestre del 2022. Si tan sols es tenen els retards habituals en aquestes obres, el curs 2023-2024 seria el que estrenaria el nou centre al complet.

Tenim un nou termini per al Bracal; gener del 2022. S'ha firmat l'acta d'inici d'obres i dilluns comencen les obres. Hauria de ser una data per a celebrar, però la Comunitat Educativa del Bracal, tot i que contenta, confia que no hi haja més entrebancs. Fa 13 anys que els alumnes del Bracal estudien en Barracons.

El director general d'Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, i representants de Vainsa, la Unió d'Empreses encarregada dels treballs, han signat l'acta d'inici d'obres al CEIP Bracal de Muro. Les obres comencen dilluns 21 de desembre i el termini d'execució són 13 mesos.

Una bona notícia que posaria fi a la més d'una dècada d'espera de la Comunitat Educativa del Bracal, des del 2007 en barracons. Des de la direcció del centre i l'AMPA es mostren contents per l'inici de les obres, però mostren desconfiança perquè no seria la primera vegada ni la segona que es paralitzen.