El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dimarts 3 d'abril comencen les obres a Entença amb el tall de trànsit al mercat

El nou carrer Entença
La primera fase suposa tallar al trànsit des del Mercat de Sant Roc fins a Isabel la Catòlica

Ja es té data per a una de les obres emblemàtiques del govern socialista d'Alcoi: la remodelació total del carrer Entença. Està previst que siga aquest dimarts 3 d'abril, en menys de dos setmanes, quan comencen els treballs. La inversió total és de vora els dos milions d'euros, i s'espera no superar els 11 mesos d'obres.

En menys de dos setmanes començarà una de les obres emblemàtiques del govern socialista d'Alcoi: la renovació total del carrer Entença. Com passa amb aquest tipus de grans projectes, arriba en retard (la intenció, quan es va fer el primer anunci, era tindre-la acabada a finals del 2017), però ha arribat. Des de l'Ajuntament confirmen que serà el pròxim dimarts 3 d'abril quan començarà la primera fase de les obres, i que suposa actuar i tallar al trànsit el tram que va des del Carrer Espronceda, al Mercat de Sant Roc, fins a Isabel La Catòlica.

En aquesta primera fase (de quatre), es modificarà el trànsit en Isabel La Catòlica, que passarà a ser de doble direcció, per tal que els vehicles puguen baixar a l'Alameda però també pujar a Horta Major i l'IES Andreu Sempere.

Des del consistori preparen tríptics i fullets informatius on s'explica el procés de les obres. També s'han reunit aquesta setmana amb comerciants i veïns del barri per explicar el projecte. 

Recordem que les obres en Entença suposen una inversió propera als dos milions d'euros, i les obres poden allargar-se durant 11 mesos. Compromís Alcoi ha proposat que mentre duren les obres es puga aparcar en el carril bus de l'Alameda durant la nit, per tal de compensar la pèrdua d'aparcaments que suposarà el tall de carrer.