El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dinar solidari i modernista a càrrec del Rotary Club Alcoy Font Roja

El preu del sopar és de 29 € per als adults i 15 € per als nens, que disposaran d'un menú especial.

El Rotary Club Alcoy Font Roja ha organitzat en el marc de la II Fira Modernista un dinar solidari amb què recaptar fons per a dur endavant els seus projectes solidaris. L'àpat tindrà lloc el dissabte 22 al restaurant de l'Hostal Savoy.

Durant l'encontre es faran sortejos i rifes amb l'objectiu d'aconseguir fons per a les accions benèfiques del nou club Rotary. Entre els plans del col·lectiu es troba un projecte educatiu infantil de sensibilització sobre la realitat del càncer, així com d'altres que s'han emprés conjuntament amb els organitzadors del Trail Solidari, i també projectes relacionats amb la prevenció o tractament de malalties, la conservació del medi ambient, l'educació o el foment del desenvolupament econòmic i cívic.

Al menú s'inclouen plats com un variat d'ibèrics i formatge curat, torrada d'ensalada russa amb anxova del cantàbric, crepé de pollastre amb verdures, amanida de formatge de cabra amb poma i fruita seca, rellom amb cebes setinades, lluç en salsa verda i coulant de xocolata.

El dinar estarà amenitzada amb música en directe, un vermut de benvinguda d'estil Art Nouveau, i un photocall amb el qual retratar-se.

El preu del sopar és de 29 € per als adults i 15 € per als nens, que disposaran d'un menú especial. Les reserves es poden fer directament a l'Hostal Savoy, telefonant al número 96 554 72 72 o a través del correu electrònic savoy@hostalsavoy.com.