El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Diputació donarà 300.000 € a les bandes de música de la província

Juan de Dios, diputat de Cultura.

Segons el diputat de Cultura, Juan de Dios Navarro, aquesta mesura ajudarà a “la dinamització cultual dels nostres municipis i la seua tasca docent com a formadores de joves músics”.  

18 bandes de l’Alcoià i el Comtat es beneficiaran d’aquestes ajudes, que s’inscriuen dins de la XXVIII Campanya Música als Pobles.

La Diputació d’Alacant, un any més, ha decidit organitzar una nova “Campanya Música als Pobles”, que aplega ja a la seua XXVIII edició. En 2023 l’import total que es repartirà entre les 140 bandes de música de la província arriba als 300.000 €. S’ha calculat que, més o menys, cada banda rebrà un import que oscil·larà entre els 1.500 i els 2.500 €.

 

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és finançar concerts als pobles de cadascuna de les bandes participants, però també a altres pobles del voltant. Per tant, aquest any podrem veure a les bandes d’Alcoi, Banyeres de Mariola, Castalla, Ibi, Onil, Penàguila, Tibi, Agres, Alcoleja, Alfafara, Beniarrés, Benilloba, Cocentaina, Gaianes, Gorga, l’Orxa, Muro i Planes.