El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Diputació invertirà 200.000 € per al restabliment de la xarxa de carreteres

Màquina llevaneus actua en una de les carreteres de la província.

S'espera que la institució provincial comunique aquest dimarts als ajuntaments la disposició d'aquestes ajudes perquè els treballs s'inicien de manera immediata.

Els municipis alacantins amb menys de 5.000 habitants podran sol·licitar ajudes dins de la partida 'immediata' de 200.000 € que ha habilitat la Diputació per al restabliment de la xarxa provincial de carreteres.

Així doncs, localitats com Quatretondeta, Gorga, Benimassot o Fageca, que s'han vist afectades especialment pel temporal, podran sol·licitar aquestes ajudes; una partida que segons el diputat de Carreteres de l'ens provincial, Alejandro Morant, ha de permetre als municipis "recuperar com més aviat millor la normalitat i obrir al trànsit els camins que per la intensa pluviometria han quedat tallats per arrossegaments, despreniments, inundació o caiguda d'arbres".

Cal recordar que algunes d'aquestes vies tallades pel temporal suposen l'única via d'accés a diverses partides rurals, habitatges o zones agrícoles. Al marge de l'Alcoià i el Comtat, altres comarques assotades pel temporal han sigut la Marina Alta, la Marina Baixa, l'Alt Vinalopó, i l'Alacantí. S'espera que la institució provincial comunique aquest dimarts als ajuntaments la disposició d'aquestes ajudes perquè els treballs s'inicien de manera immediata.