El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Disponible un Triturat de restes agrícoles en finques privades incloses en el Parc Natural de la Serra de Mariola

Finca de recreo del famoso escritor alcoyano Juan Gil Albert / Visita turística Alcoi

Aquesta acció es du a terme, gràcies a l'interés general dels propietaris

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, mitjançant el Servei de Prevenció d'Incendis Forestals, posa a disposició dels mateixos un servei de triturat de restes agrícoles.

Les finques privades incloses en el Parc Natural de la Serra de Mariola dispondran d’un triturat de restes agrícoles amb la finalitat de reduir l’ús del foc a les finques agrícoles i considerant l'interés general dels propietaris d’aquestes finques.

Aquesta acció ha sigut possible a la disposició de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, mitjançant el Servei de Prevenció d'Incendis Forestals,

Les condiciones del servei són les següents:

 

1. El servei de triturat va dirigit a propietaris de finques situades dins del Parc Natural de la Serra de Mariola i la seua zona d'influència.

 

2. El servei de triturat es refereix únicament a restes agrícoles.

 

3. El servei de triturat es realitzarà una vegada per temporada a cada finca, entre els mesos de novembre i abril (ambdós inclosos).

 

4. El propietari de la finca haurà de reunir les restes vegetals en un punt d'apilament concret proper a alguna pista forestal.

 

5. La formulació d'aquesta sol·licitud comporta l'autorització expressa al personal de la Brigada per accedir a la finca a realitzar els treballs.

 

6. La realització de les actuacions i la seua priorització es desenvoluparà sobre la base dels efectius existents (mitjans humans i materials), atenent a criteris d'eficàcia en la gestió, importància ambiental de les finques afectades, riscos per a la conservació o la seguretat, entre altres.

 

Pe als propietaris que estiguen interessats poden emplenar i lliurar la sol·licitud al registre de l’Ajuntament de Muro fins al 10 d’agost de 2018.