El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Disponibles els resultats del concurs del Cartell Carnestoltes de Muro

Disponibles els resultats del concurs del Cartell Carnestoltes de Muro / Vila de Muro
El popular Carnestoltes serà el 10 de febrer i tindrà una desfilada amb el mateix recorregut de les Festes de Moros i Cristians

Juan Diego Ingelmo ha guanyat el concurs del Cartell Carnestoltes que se celebrarà a Muro el 10 de febrer amb la tradicional desfilada i concurs de disfresses

En la Tourist info de Muro s'ha fet la deliberació del Concurs del Cartell per al Carnestoltes 2018, que tindrà lloc el 10 de Febrer. El Jurat compost per dos tècnics de l’escola d’art, un representant de l’Associació Muro Comerç i Serveis, el tècnic adl de l’Ajuntament de Muro, la tècnic de Turisme i la Regidora de Turisme i Promoció Econòmica, han valorat un total de 7 obres, i finalment el primer premi, ha sigut per a Juan Diego Ingelmo Benavente, de Burriana, amb el títol 'Festa' i ha rebut 550 €. A banda, la murera Elena Reig Martínez ha rebut una menció d’honor, amb el seu cartell, 'Juguem a imaginar'.

A partir d'axì, comença el popular Carnestoltes que com sempre tindrà ’una important desfilada a les 19.00 h, des de l'avinguda d'Alcoi, seguint el mateix recorregut de les Festes de Moros i Cristians, el concurs de disfresses, dotat amb premis econòmics des de 170 € fins als 325 € i la disco mòbil en la Carpa del Matzem.

La Regidora de Turisme, Carolina Ivàñez afirma que "El Carnestoltes murer, és un dels principals dels quals se celebren al País Valencià i des de l’Ajuntament de Muro apostem per potenciar aquesta Festa, en la que cada any augmenten tant el nombre de participants, com el públic, que cada vegada vénen de més lluny. El cartell guanyador de títol Festa, reflexa molt bé la idiosincràsia del Carnestoltes murer, al que vos convidem a participar"